Yorumlar

1987 kasım doğumluyum son adet tarihim 19 temmuz bebeğimin cinsiyet ı ne
Cevap
32 yaşındayım temmuz ayında hamile kalırsam cinsiyet ne olur
Cevap
1983 dogumluyum 22 nisan agustosda hamile kalirsam cinsiyeti ne olur
Cevap
Merhaba ben 1992 doğumluyum Mart ayında doğmuşum 27 yaşındayım son adet tarihım 28 haziran hamileyim cinsiyet kizmi erkekmi
Cevap
Saçma sapan şeyler bunlar veren Allah artık neyapacaginizi bilmiyorsunuz Allahtan isteyin sitelerden değil
Cevap
Son adet tarihim 2019 Temmuz 13 konuştuğumuzda
Cevap
Son adet tarihim on13 temmuz 2019hamile kalsam neyim olue
Cevap
Bu sonuclar gercekten dogru cikiyomu
Cevap
03.19 2019 dogum tarixim.7 haziran son adetim.hamileliyin cinsiyyetini oyenmek isdiyirem
Cevap
Merhaba 17.07.2019 regl 1. Gün 4 gün sürüyor , 17.ocak 83 doğumluyum erkek olmasi icin ne zaman hamile kalmaliyim. Tesekkurler
Cevap
19 06 1993 dogumluyam kiz istiyirem hamileyem .bilmek isterimki bebeyim kizmi erkekmi?
Cevap
25.10.1995 doğum tarihim 24 yasındayım takvim beni 23 hesaplandı 24 göster Di hamilelik tarihi mayıs yas konusu doğrumu sizce
Cevap
08/05/1980 doğumluyum 28/08/2019 da adet olacam erkek bebek nezaman olur
Cevap
01.07.1980 doğum tarihim son adet tarihim haziran 29 iki oğlum var hangi aylar kız olur acaba teşekkürler
Cevap
Bebeğimin cinsiyeti belli deyil sizce neyim olacak
Cevap
1986.05.01 dogumluyum ama dogum tarihim tam olarak bilmiyorum oglum olsun istiyorum nsl olacak yardimci olurmusunuz
Cevap
1986.05.01 dogumluyum ama dogum tarihim tam olarak gercek degil kimlik tarihim buna gore ben erkek cocuk istiyorum nsl olacak yardimci olursaniz sevinirim
Cevap
08 06 1982 doğumluyum son adet tarihim 17 nisan cinsiyet ne olur acaba merak ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim
Cevap
Merhaba 28 Nisan 1981 doğumluyum. Erkek bebeğim olması İçin hangi ay hamile kalmalıyım. Adetim iki gün önce bitti
Cevap
15.11.1991 dogumluyum bu aydan itibaren hangi ayy hamile kalsam erkek bebeğim olur bilgi verirseniz sevinirim..
Cevap
Merhaba benim adet günüm 3haziran ve temmuz 2sinde olacakken olmadım acaba hamile miyim bugün 5gun oldu sahada test yaptırmasını acaba idrarda cikarmi
Cevap
Merhaba evet çıkar
Cevap
Merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini
Cevap
Son Adet günüm 22 martı ve şimdi hamileyim cinsiyeti belli mi sizce
Cevap
Belli oldumu cinsiyet beenimde son adet tarihim 21 mart
Cevap
HAYIR 15 GÜN VAR
Cevap
03.05.1990 dogumluyum son adet tarihim 24 may 2019
Cevap
1984-6-24-doğumluyum son adetim 4-24 nisanın2019
Cevap
25.09.1988 doğumluyum son adet tarihim 8 haziran 2019 bebeğinin cinsiyeti ne acaba
Cevap
2 hazira 03- 07 2019 2: 50
Cevap
yazmislar bak iste
Cevap
Cevap ne zaman gelir acaba?
Cevap
Hamile kaldınız ay derken benim 22 mayıs adet baslangicimdi ama ben haziran 3 e kadar iliskiye girmedim simdi hamileyim hamile kaldim ay mayis mi yapacam haziranmi ben haziranda kaldımı biliyorm
Cevap
25 kasim 1990 doğumluyum 22 mart 2019 Son adet tarihim hamileyim bebeğim kizmi erkekmi olucak
Cevap

Yorum ekle